1e genomineerde in verkiezing ‘Beste Digitale Juf of Meester’: Juf Julia

Wat leuk dat de school in huis zo goed gaat omdat jullie juffen en meester zo hun best doen. Petje af voor alle leerkrachten. 

Nominatie:
Joena zit in groep 5 van de Elckerlyc school en stuurde een nominatie in voor juf Julia Gerritsen. Joena is heel blij met haar, want ze maakt het zoomen extra leuk met spelletjes en dagelijkse filmpjes. Joena hield zich goed aan de opdracht om 4 voorbeelden te geven. 

Motivatie:
De redactie van de Kids CoronaKrant vond de inzending zo leuk, omdat juf Julia wekelijks een lootje trekt dat ze dan thuis bezorgt. Daarin zit een opdracht die je dan moet uitvoeren voor een ander kind: een tekst, een foto of filmpje. De Kids Corona Krant vindt dit een leuke manier om toch even de kinderen op afstand te ontmoeten en ze een opdracht geeft om iets voor een ander te maken. En dat past goed is deze tijd. Joena is bij met deze juf en geeft de nominatie voor beste juf/meester op afstand van deze week aan haar juf. 

Ook de volgende week kun je weer jouw juf of meester nomineren.

Juf Julia: In de klas besteden wij veel tijd aan de groepsvorming en omgang met elkaar, je merkt dat we ondanks deze gekke tijden echt een klas blijven, waar de kinderen tijd en aandacht voor elkaar hebben, hier ben ik echt mega trots op! Verder ben ik enorm trots op de school waar ik werk, samen met alle collega’s, de ouders en de kinderen maken we er wat van. Ik vind het heel belangrijk dat we als klas met elkaar in contact blijven. Zo vertellen de kinderen en ik elkaar tijdens klassessies via het videobellen alles, tot familie pyjamafeestjes die ze geven, huisdieren die zoek waren, maar ook het ziek zijn en overlijden van familieleden wordt besproken. Ik ben dan alleen maar super trots op de kinderen hoe ze met elkaar omgaan en op elkaar reageren…

Een certificaat voor de nominatie voor juf Julia

De verkiezing loop zo lang als de scholen gesloten zijn en je thuis moet blijven en je juf of meester moet missen.  

Ook je juf of meester nomineren? Dat kan hier!

Deel dit bericht op:

2 gedachten over “1e genomineerde in verkiezing ‘Beste Digitale Juf of Meester’: Juf Julia

Reacties zijn gesloten.