Juf Shannen schrijft een corona boek voor het goede doel

Juf Shannen Cobben geeft les op de Dr. Schaepmanschool. Zij is hier zeer actief bezig voor haar leerlingen en toen de school gesloten werd in verband met corona heeft zij ook zeker niet stilgezeten. Shannen is in de pen geklommen en heeft een mooi kinderboek geschreven dat ingaat op de vele vragen die kinderen in deze tijd hebben.

Downloaden voor een goed doel
Je kunt het boek ‘gratis’ downloaden, maar omdat de goede doelen het in deze tijd ook zwaar hebben wil Shannen met haar boek nog iets extra’s betekenen en zo ‘Make-A-Wish Nederland’ steunen. In het boekje staat een unieke QR-code waarmee je direct een donatie kunt doen bij Make-a-Wish. Shannen hoopt hiermee dat het vervullen van de wensen van ernstig zieke kinderen hiermee kan blijven doorgaan.

Juf Shannen: Hoe mooi zou het zijn om een actie te starten met dit boekje? Om geld op te halen voor een goed doel, voor Make-A-Wish! Juist in deze tijd, waarbij de goede doelen het enorm zwaar hebben. Ik ben de uitdaging aangedaan en zo is deze actie ontstaan. Ik hoop dat we met elkaar de stichting financieel kunnen steunen met natuurlijk als hoofddoel: De liefste wensen van de kinderen van Make-A-Wish uit te laten komen.

Het verhaal

Het verhaal gaat over Finn, een jongetje van 4 jaar oud en net gestart op de basisschool. Finn vindt het de eerste week nog wel fijn thuis, als de school ineens dicht gaat. Maar daarna begint hij de juf en zijn klas steeds meer te missen. Dan ontdekt hij dat het virusmonster de oorzaak van dit alles is en maakt hij een plan om het monster te verjagen. 

Download hier het gratis boek en doneer aan Make-A-Wish

Word jij ook een Kids CoronaKrant reporter? Deel jouw verhaal hier en kom in onze krant!

Deel dit bericht op: