Reporter Chris (Groep 6)

Mijn naam is Chris van der Heide en ik zit in groep 6 van school Loevestein in Gorredijk.

Deze week ben ik voor het eerst weer om de dag naar school geweest. Ik vond het wel fijn om weer naar school te kunnen, omdat ik dan mijn vrienden weer kon zien en met ze kon spelen. Maar ik vind het ook wel fijn om thuis te werken. Dan kan ik wat meer zelf mijn tijd bepalen.

Mijn eerste dag op school was goed. We hebben met elkaar gepraat, een gevoelensrups gemaakt, we mochten spelen en we hebben een rekentoets gemaakt. 

Het was wel gek allemaal, want heel veel dingen gingen anders. Ik moest alleen met mijn zusje op de fiets naar school. We moesten onze handen heel vaak schoonmaken, afstand houden, op de helft van het plein spelen en we zaten met veel minder kinderen in de klas.  

Toen we op school waren kregen we ook nog een roos, een oorkonde, een medaille en een cadeautje van de Burgemeester en van school, omdat we zo goed thuis hadden gewerkt. 

Dit vond ik wel heel lief.

Ik hoop dat de Corona snel weer voorbij is en dat iedereen nog even kan volhouden. Houd anderhalve meter afstand en veel sterkte allemaal!

Groet van Chris

Het kunstwerk dat Chris uitbeeld is gemaakt door graffiti artist Banksy en heet ‘Love is in the Air’.

Word jij ook een Kids CoronaKrant reporter? Deel jouw verhaal hier en kom in onze krant!

Deel dit bericht op: