Reporter Sophie (12 jaar)

Je hobby´s weer op pakken


Sinds we alleen nog voor boodschappen de deur uit mogen en ook niet heel veel mensen weer mogen zien ben ik weer wat meer hobby´s gaan op pakken. Normaal kijk ik veel Netflix en spreek ik met vriendinnen af, maar nu kan je niet afspreken en dat betekent vrije tijd.

Ik ben weer begonnen met handletteren en vind het best wel leuk, ik ben ook weer begonnen aan schilderen, tekenen en digitaal tekenen. Ik ga ook veel meer met mijn gezin dingen binnen huis doen. Door corona lijkt het bijna voor mij een verbetering haha. Dit was mijn berichtje voor de corona krant

Groetjes Sophie d K

Redactie: Meer weten over handletteren? Kijk dan op youtube of google voor leuke video’s.

De foto is niet van Sophie maar door de redactie gekozen.

Deel dit bericht op: